Saturday, July 07, 2007

Nybakt


Imorse när jag steg upp 5.30 (ja, vi är extremt jetlaggade, var uppe vid 03-tiden redan) möttes jag av doften av nybakta bullar. Min braiga man bakade kanelbullar med frosting. Eller bakade och bakade, det kanske är att ta i, han gräddade dem i allafall. Vi köpte en rulle med bulldeg i Kanada, bara att skiva och slänga i ugnen. Mycket goda.

2 comments:

Tove Kungsholmen said...

Åh, varför finns inte det här hemma?! Jag är ju kass på att baka o laga mat, skulle vara perfekt. Har förstått att ni är värsta bakomanerna men ändå - ska vi börja importera bullrullen? ;)

Kram
T

annelie said...

Bullrullen rockar! Så goda och så enkelt. In i ugnen och sen på med glasyr (som förstås medföljer i en liten burk). Importera kanske vore något. Och ja, vi är bakomaner! :)