Thursday, January 31, 2008

Pippi-fan

Nisse är ett stort Pippi-fan. På Åhlens säljs Pippi kläder. Han börjar hojta och vifta så fort han får se dem. På rean hade de jeans på tjejavdelningen med Pippi på. Jag köpte ett par i en storlek större än vad han normalt har. Kom hem, provade, tajta som fan, Nisse skrek och kunde knappt sätta sig för de var så tajta. Ok, tillbaka till Åhlens, lämna tillbaka. Det fanns inga Pippi-jeans på killavdelningen.

Tänkte att jag köper väl en t-shirt och strumpor istället. Alla t-shirtar utom en sort hade volang på ärmarna. Jag köpte den utan volang. På strumpfronten fanns bara rosa och röda strumpor, på killavdelningen lyste Pippi-strumpor med sin frånvaro. Där fanns bara tuffa strumpor i svart och blått med dödskallar och ormar.

Jag blir helt sjuk på såna här grejer. Jag har inget emot rosa och röda kläder, men varför i hela friden så finns alla Pippi kläder på tjejavdelningen. Fattar de inte att en kille kan vara lika intresserad av Pippi som en tjej kan vara. Nu har han i alla fall en t-shirt (två storlekar större än sin vanliga storlek) och ett par rosa/rödrandiga strumpor med Pippi på. Och han är så nöjd.

4 comments:

Maria said...

Jag håller med, det är klart att killar också gillar Pippi. Korkat att de inte har insett det för det finns ju massvis med pengar att tjäna där!!

Har förresten utmanat dig hos mig idag:) KRAM

Tove Kungsholmen said...

Gulliga Nisse! Håller helt med om det sjuka med kläduppdelningen. Ibland vill jag kräkas på alla volanger och rosetter. Bävar för den dag då Lovisa vill vara
prinsessa i rosaglittriga kläder, urk! Hoppas den dan inte kommer...

Hon är förresten också Pippitokig, verkar vara något som går! :D

Anonymous said...

Ninja har varit Pippi-galen ett bra tag nu vilket avspeglad sig i julklapparna. Du får fortsätta kika på Åhléns, strumporna finns i svart också (självklart då på killavdelningen, svart=killfärg...tydligen)

annelie said...

Annika:
Jaha, jag såg inte dem, får kolla igen. Kanske var det slut. Svärmor skvallrade om att där finns Pippi pyjamas så jag ska ge mig ut på jakt efter en sådan.