Wednesday, April 16, 2008

23 månader

Favoriter just nu:
Mat: Blodpudding, avokado, parmesan, yoghurt
Leksak: Böcker
Bok: Bu och Bä, Morris, Naken om baken
Program/film: Totte
Kompis: Alice
Kläder: Nalle Puh tröja och stumpbyxor

Övrigt:
Nisse är urduktig på att prata. Han snackar i stort sett hela tiden. Varje dag redogör han för vad de har ätit på dagis och varje dag har de ätit söttbullar, tatis och sås. Mums filibabba säger han. Tackar alltid för maten, dukar bordet och diskar mer än gärna. Hälsar oftast på alla, vinkar och är glad. Men han är rädd för nästan alla djur och säger farlig och läskig om dem. Han är en riktig bokmal som vaknar och säger "läsa bok". Han kan räkna till nio och kan bokstäverna N I L S.

Såhär ser en snart 2-årig kille ut.

3 comments:

Anonymous said...

O M G... Jag hör att det är någon som ligger långt efter :D... Jag menar, Malcolm babblar oavbrutet och jag är säker på att han i själva verket redogör för hur dagen har varit, inklusive måltider och eventuella lekar.

det är bara oerhört svårt att förstå:D

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the MP3 e MP4, I hope you enjoy. The address is http://mp3-mp4-brasil.blogspot.com. A hug.

Catherine said...

Vad stor han har blivit! En riktig go'ing! Hoppas på att få träffa honom snart (och er också såklart)-så häftigt det måste vara när de börjar prata!!!