Monday, May 18, 2009

Bajskorv

Nisse är väldigt mycket i kiss- och bajsåldern nu. Allt och alla är en bajskorv och sen skrattar han så han kiknar. Det spelar ingen roll om man säger att han kanske ska lugna sig lite eller hålla sig till att säga det hemma, då blir det bara värre. Vad gör man? Ska man låta honom hållas? Bli arg? Eller vad?

3 comments:

Tove Kungsholmen said...

Lovisa har inte börjat med bajsprylen än men jag tror stenhårt på att ignorera. Vi gör det med annat "dumt" som inte är farligt på ngt sätt och det brukar funka rätt bra. Sen är ju alla barn olika förstås.

Anna-Karin said...

Ja, jag vet precis.. Filip är precis likadan. Också kör han sin "harang" i tid o otid "kiss o bajs o rumpa".
Men vi försöker att inte göra någon stor grej av det för då blir det ju ännu roligare. Men visst ibland kan det ju bli för mycket och då brukar jag säga till honom.
Ha det så skönt i Spanien förresten! Härligt! KRAM

Veronica said...

Grattis! hi hi. Jag och Ola har nog ibland inte lyssnat, men för det mesta pratar vi nog bajs, fis och prutt med honom. Då blir det liksom inte lika spännande. Det har funkat. Det avtog snabbt. Nu kan det komma vid enstaka tillfällen. Nu har vi kommit in i du är dum och ordet tjock är roligt. Sen har Davids kusiner lärt honom Jävlar, så det testas nu. Tror att vi ignorerar honom där.