Tuesday, October 06, 2009

Svea

Jag har ju glömt att skriva att Svea kryper. Det började hon så smått med veckan innan tio månaders dagen. Och nu är det riktig fart på henne. Full spurt till bokhyllan och plockar ut alla böcker på nedre plan.

I övrigt så var det 10 månaders kontroll förra veckan. Hon vägde 9.1 kg och 71 cm lång.
Mat: Den mat hon gillar vräker hon i sig av, men det som hon inte gillar tvärvägrar hon- hon gråter och blir alldeles hysterisk om det inte är gott. Favoriter är blodpudding, leverpastej och vindruvor. Lite bulle fick hon på Kanelbullens dag och det var också mycket gott.
Sover: Hela nätterna som en stock- från 19 till 07. Vaknar till ibland och då pluttar man i nappen och hon dunar vidare. Dock har vi inga vidare rutiner på dagtid. Ibland sover hon två gånger och ibland ingen alls. Oftast kanske hon snittar 30-45 minuter på dagen, vilket är för lite- hon blir rätt gnällig på kvällen.
Övrigt: Glad, skrattar högt och mycket åt Nisse. "Pratar" hela tiden, säger väl inga direkta ord mer än titta och något som låter som hej då.

4 comments:

Catherine said...

Så sööööt!!!

Cecilia said...

Sicken goding. Ögonen glittrar!
Kram från oss

Världen är liten… said...

Vilken fin bild! Åh om min lilla ändå kunde somna vid 19-tiden, eller vi 20 skulle också passa finfint...Dock sov hon hela natten igår utan att vakna vilket är ett stort steg, jag känner mig så pigg idag!

Anonymous said...

Åh, fina sötnosen!!! Kram