Sunday, December 06, 2009

Helgmys

Vi har haft en riktigt skön slapparmyshelg. Igår var vi först till Erikshjälpens affär i Spånga. Helt otroligt billigt. Jag var där med en kollega tidigare i veckan och lyckades hitta både Mastermind och Alfapet samt en Harry Potter bok, alla för 15 kr styck. Efter Spånga rushade vi hem och städade och käkade lunch och sen kom Cecilia och Hannes med tjejerna. Vi julpysslade och gjorde pepparkakshus. Vi hann också med fika och glögg och middag. Trevligt!

Idag söndag har vi varit hos Marcus bror Philip i Vaxholm. Deras andra bror, Jacob, kom också dit med sin familj. Full fräs på alla ungar som stortrivs ihop. Vi var på julmarknad i Vaxholm, fikade och åt. Barnen åkte hästskjuts. Tyvärr regnade det så det var inte så juligt, men mysigt ändå.

Nu sitter vi och slappar med en pigg liten 3-åring bredvid oss. Har planerat veckans middagar, badat barn och fixat med julmatslistor. Redo för en ny vecka!

2 comments:

Cecilia said...

Låter som en bra helg och vi tackar för den delen av helgen vi var med i ;-). Jättemysigt och gott. Antar dock att vi får sänka pysselkraven till nästa år! Hahaha!
Önskar er en trevlig vecka. Vi kan väl höras om Alfonsgrejen.
KRAM

Världen är liten… said...

Låter som en härlig helg, men slapparhelg vet jag inte verkar ha varit fullt upp=o). Med trevliga saker men fullt upp.