Saturday, December 12, 2009

Lördagens begivenheter

Svea är sjuk. Igår hade hon över 40 graders feber, elak hosta och snuva. Därför stannade hon och Marcus hemma idag medan jag och Nisse hade en mysdag på stan, allt i hans tempo och efter hans val. Vi åkte pendeltåg till centralen, var till NK och kollade julskyltningen. Sedan botaniserade vi på barn- och lekavdelningen där ett tag och fick träffa tomten.

Efter det lunchade vi på McDonalds, kollade in på H&M och Åhlens. De enda affärerna junior kan tänka sig att gå i är de som har Barbapapa-grejor och det fanns en hel del på de ställen vi var på idag. Sen tog vi en fika med farmor på Sergelbageriet och sen hem.

Intressant att gå på stan med bara Nisse och ingen vagn. Allt gick således i ett lugnt tempo och han ser kolimojs överallt som jag inte ens reagerar på. På Centralen kände han någon mystisk lukt och vi var tvungna att undersöka vad det kom från (Lush) och vi tittade på olikfärgade lampor och tvskärmar med reklam. Vi har haft en jättemysig dag.

När vi kom pyntade vi granen och sen kom min kusin med familj på fika. Nu sover kidsen, Nisse har börjat hostat en hel del nu på kvällningen, får hoppas att han håller sig frisk. Svea har inte lika hög feber men hon är väldigt krasslig.

Nu ska vi kolla "På Spåret" på SVT play.

3 comments:

Anonymous said...

Tack för fikat, ävbn om det blev en blixtvisit:-)
Krama barnen.
Lena m. Fam

Världen är liten… said...

Låter jättemysigt!

Catherine said...

Låter som ni hade en jättemysig dag ihop. Hur mår Svea? Hoppas hon mår bättre! Kramisar