Sunday, April 18, 2010

Besök i helgen

Vi har haft härligt besök i helgen i form av Samuel, Catherine och lilla Isabel. Superkul att ses! Det blir inte så ofta som jag skulle önska då de bor i Göteborg.

Vi har varit på Skansen, Hagaparken, ätit, fikat och umgåtts. Mycket trevligt! Catherine knäppte ett helt gäng bilder så jag kanske knycker några från hennes blogg imorgon eller så...

När Göteborgarna åkt hem åkte vi söder om stan och firade Alice kommande fyraårsdag. Gott och trevligt och Nisse var så glad att se Alice igen och är nu förväntansfull inför sitt kommande kalas om några veckor. När vi åkte hem i bilen berättade han att Alice och han lekt picknick på hennes rum. De hade ätit gott, Nisse hade druckt coca-cola, medan Alice föredrog vitt vin! Där ser man!

2 comments:

Anonymous said...

Hahahah, oh my. Vi dricker väldans sällan, åtminstone vitt vin :-). Tack för besöket och fina paket. Såg nakenboken efter ni gått - väääldigt rolig enligt Alice.
Kram Cecilia

Catherine said...

Tack så mycket för den mysiga helgen! Var roligt att ses igen! Och så god mat o fika ni lagade! Supermumsigt! Kram på er! ps. Antar att ni firar ikväll!!!Grattis!!! Så himla roligt för er båda!!!