Thursday, May 06, 2010

Party coming up...

Vi förbereder Nisses första barnkalas som sker på söndag. Först hade vi inte tänkt att ha något kalas för kompisar då han har många kusiner i samma ålder och vi tänkte att det räckte med dem och några andra polare. Men sen kan inte alla komma och han vill så gärna ha barnkalas. Så då bjöd vi hela dagisavdelningen. 20 kids.

O.S.A. är sista dagen idag. Hittills har sju tackat ja (bara killar) och tre tackat nej. Övriga tio har inte hört av sig. Dåligt va? Varför hör man inte av sig kan man ju undra? Nåväl, sju boys känns helt lagom. Vi ska ordna chokladbollar, tårta (önskemål om dinosaurietårta finns, hur gör man en sån?...) och korv med bröd och det tror jag räcker, även om Nisse pushar på att det är viktigt med småkakor också. Vi får se om vi kan ordna några sådana också.

1 comment:

Tove Kungsholmen said...

Oerhört dåligt! Men skönt att inte alla 20 kommer kanske. Jag skulle aldrig palla att bjuda så många till kalas hemma, impad av er! På lördag kör vi en kalasdrabbning men de blir totalt sju så det känns ganska ok. Ganska.

Trevlig helg!