Sunday, August 29, 2010

En finfin helg

Såhär trevliga skulle alla helger vara. Fint väder (lite regn i eftermiddags dock), trevligt sällskap, lön på kontot och pigga ungar.

I fredags hade vi middagsbesök i form av Magnus och Rebecka. De hade med sig en försenad 35-års present åt Marcus, nämligen detta spel; Lingon, lådvin och långkalsonger. Vi spelade en bra stund, helkul. Du ska svara på frågor för att se hur Svenne-banan du är. Många goda skratt blev det och vissa frågor är bara så träffande.


I går, lördag, hade vi en slö förmiddag med DN i sängen, barntv och god frukost. Sen drog vi iväg på Täby loppisen (som denna helg var på turné i Danderyd). Dock gjorde vi inga fynd, bara skruttsaker som fanns där denna vecka. Sen hem, köpa smågodis, in till stan och lämna Svea hos farmor. Sen åkte jag, Marcus och Nils till SF bion på Medborgarplatsen och kollade på Toy Story 3. Nisse tyckte den var toppen, men kanske lite i längsta laget. Jag tyckte också den var bra, även fast tecknad film knappast tillhör mina favoriter. På kvällen käkade vi tacos, och sen kollade jag på Bröllopsfotografen på TV, medan övriga familjen sov.

Idag, söndag har vi haft Alice, Nellie, Cecilia och Hannes här på brunch. Mycket mätta åkte vi sedan in till stan för att kolla in en Pippi-parad som ordnades av Junibacken. Vi kom dock försent till denna och gick istället på NK och kollade på leksaker. Där var det fiskdamm, Nisse fiskade upp en mycket tjusig keps. Lite fika i Berzeli park, sen var regnet på gång så då åkte vi hem. Väl hemma har vi tvättat, bytt överdrag på soffan och käkat middag. Nu sover Svea och Nisse sitter just och förhandlar sig till några extra minuter uppe.

2 comments:

Catherine said...

Låter som en riktig mysig helg! Ha det gott! Kramis

Världen är liten… said...

Oj så trevligt!