Tuesday, May 15, 2007

Pojke

Bara för att vi har en son så betyder det inte att han måste ha blåa kläder och pojkiga leksaker. Många tycks fortfarande tro det, allrahelst folk i det gamla gardet. I somras när han var pyttepytte så var det hur många som helst som frågade om det var en flicka bara för att han hade en röd filt i vagnen. Att en pojke har rött var svårt att förstå. Jag köper inte blåa grejor till honom. Det enda blåa som jag köpt till honom förutom jeans är nog en ljusblå Bono body. Annars får han nästan bara röda och bruna kläder. Mycket snyggare. Helt enkelt hans färger. Idag fick han ett rosa/vitt linne. Så coolt. I love it. Det klär honom. Hoppas att gränsen mellan pojk och flickkläder suddas ut mer.

3 comments:

Maria said...

Åh, så han fick det fina linnet till slut. Han är jättesöt i rosa, men så sägs det ju också att allt klär en skönhet;)

loppispoppis said...

Vilken liten cooling! =) Jag brukar köpa gula röda gröna kläder till kompisars barn. och undvika rosetter, dödskallar, och fotbollsmärken osv. Men då finns inte mycket kvar att välja på!

annelie said...

loppispoppis: PO.P ska visst börja med att sortera upp sina kläder endast efter storlekar, och inte alls efter kill- resp. tjejkläder. Braigt!