Saturday, December 27, 2008

Money money money

Idag har jag gått igenom 2008-års kostnader och stämt av mot budgeten. Och vet ni vad, vi hade prickat in rätt bra alltså. Det diffade bara på 369 kr på hela året!

Dags så för att göra 2009-års budget. Vi kommer att få det lite dyrare i år med bil och högre hyra, men det ska nog gå bra det också.

3 comments:

Catherine said...

Oj, vad duktiga ni är. Budget för hela året. Hur gör ni då? Är ju inte så lätt att veta hur mycket kostnader det blir när det gäller allt. Ge gärna tips! Kram

annelie said...

Jag har ett excelark där jag skriver in uppskattade kostnader för ett år för fasta utgifter: hyra, bilförs+skatt, el, tele, internet, hemförs, barnförs, csn, tvlicens, a-kassa, dagis.

Sen delar jag hela totalsumman med tolv för att få fram vad det blir per månad. Och den summan jag får fram fixar vi en automatisk överföring varje månad på till räkningskontot. Då vet vi att vi alltid har stålars till räkningarna där. Jag kan förklara närmare på telefon om du vill. Nu blir det fjärde året vi använder oss av denna budgetmall och det har funkat bra hittills.

C a t r i n e & co said...

mejla mig den oxå är du gullig! Jag har allt i huvudet, skulle vara bra m excell, men jag kan inte göra en mall, är urkass på excell. Men fylla i, det kan jag!