Monday, July 27, 2009

Svea 8 månader


Längd: 68 cm
Vikt: 8870 g
Tänder. Hon har tre tänder på gång, vi har känt två i överkäken och en i underkäken.
Sömn. Hon sover hela nätterna sedan det slutades ammas nattetid (månadsskiftet april-maj). Det är himmelskt att hon är så duktig på att sova, sover från cirka 20-08 eller så. Dagtid tar hon 2-3 slumrar på cirka 30 minuter vardera.
Mat. Det är hon inte så glad i. Hon gillar välling och gröt och frukt, men alla andra pureer ser hon ganska illamående ut när hon äter. Vi har börjat om från scratch och gått på potatispure igen och det går ganska bra nu, man får i henne några skedar iallafall. Men hon verkar inte undernärd på något sätt.
Humör. Ff en mycket glad tös som sitter och fnular och leker på golvet. Den enda som hon skrattar högt åt är Nisse. Hon är social som resten av familjen, vill absolut inte vara själv i mer än fem sekunder innan det protesteras högljutt.
Hår. Icke-existerande.

3 comments:

Rebecka said...

Sicken go liten tjej! Hoppas få se er snart.

Tove Kungsholmen said...

Skönt att hon sover så bra!

Hata FK och utgå från att alla prenumerationer är tillsvidare, dvs ska sägas upp oavsett vad puckosäljaren säger. Vi har haft icketilsvidare fram till nu men övergår till det, mer lukrativt. Sjukt när du ändå sagt upp den!

När jag tar Bonniersprenumerationer går jag in på hemsidan och loggar i med prennr (står bakpå tidn o på fakturan) och säger upp direkt, har alltid funkat peppar, peppar.

Världen är liten… said...

Underbar sammanfattning! Tack för tipset, "stal" den iden nu när lillan fyllde 9 månader=o).