Tuesday, December 08, 2009

Klippt

Nisse har varit hos frisören en gång. Sen har håret växt som bara den. Under ganska lång tid har vi försökt få honom att klippa det igen. Han har tvärvägrat för han har fått för sig att frisören ska tvätta hans hår eller ha vatten i det, och det är det absolut värsta Nisse vet. Någon gång har vi lyckats få dit honom men då har han fått spelet, gallskriket och varit tvärarg och vi har fått gå hem utan klippning.

Efter lite diskussioner så gick han sedan faktiskt med på att min kompis Johanna skulle få klippa honom istället, om han skulle få se på film samtidigt. Och det fick han, Nisse blev klippt och det blev superbra.

Häromdagen gick vi förbi frisören på vår gata, frisören vinkar. Nisse går fram till dörren, vinkar till frisören, sliter av sig mössan och skriker "titta jag har klippt mig, Johanna har klippt mig istället" genom fönsterrutan. Frisören fick sig ett gott skratt, han öppnade dörren och sa att Nisse är varmt välkommen till honom nästa gång och att han garanterade inget vatten i håret.




Nyklippt kille julpysslar med Alice

1 comment:

Världen är liten… said...

Ha ha, han verkar ju vara hur rolig som helst din lilla Nisse!