Monday, September 13, 2010

Rumskompisar



Nu har Svebbe flyttat in i Nisses rum. Tanken var att hon skulle ligga på utdragssängen under hans säng, och så kommer det säkert att bli i framtiden, men just nu ligger hon i spjälsängen. Första natten igår. Gick galant!

Förra hösten började Nisse komma in till oss på nätterna, och sen dess har han gjort det varje natt utom två av de nätter vi har varit hemma. Men i natt stannade han i sitt rum med Svea. Vi sa till honom igår lite på skoj "att nu när du har Svea i samma rum som dig behöver du inte komma in till oss på natten", och han tog oss på orden. Får se hur denna natt nu blir. Hittills hör jag bara två ungar som ligger därinne och skrattar och säger bajs och skrattar ännu mer. Gullisar!

1 comment:

Världen är liten… said...

Myspys! Planen är att lillan och den nya bebisen också ska dela rum när jag slutar nattamma och nr. 2 har etablerat hyfsade sovrutiner. Lillan sover alltid som en stock när hon väl har somnat så vi vill verkligen inte rucka på det. Dock är det väldigt lyhört i vårat hus så vi är lite oroliga att lillan kommer att vakna när bebben vaknar, trots olika rum.