Monday, May 09, 2011

På smällen eller ej?

Dock verkar uppkopplingen tro att vi är i närheten av Tyskland eftersom alla internationella internetsidor (Google, Yahoo etc.) visas på tyska. På Yahoo var en stor bild på Prinsessan Viktoria och text som jag var tvungen att smälla in texten i Google translate för att få se vad tyskarna skriver om.

Såhär blev översättningen:

Om det är - eller inte? Eftersom deras drömbröllop den 19 Juni förra året hela världen stirrar på Kronprinsessan Victoria (33) mage. Alla misstänkta bula betraktas som en hök, diskuteras varje ny omgång av episk längd. Med all respekt, gör vi detta för att hon gjorde sin balkong tal ("Du har gett mig min prins") världen till tårar, eftersom hennes leende smittar - och eftersom vi var kungens äldsta dotter vill inget hellre än att äntligen få barn .

I över sju år hade de av kärlek till sin före detta tränare Daniel Westling (37) kämpade tills aktern far, kung Carl Gustaf (65), slutligen gett sitt samtycke till äktenskapet. Sedan slutet av deras två månader smekmånad, det finns en stram dagligt schema: skaka hand, hålla tal, leende. Royale rutin. Hur mycket skulle de båda ser nu på ett barn? Och vem vet - kanske redan kommande på vägen.

Vid bröllop Prins William (28) och Kate Middleton (29) säkerställas Victoria med sin nya sexiga kurvor har gott om konversation. När hon och Daniel utan på middag på Buckingham Palace, men senare var inbjudna till festen av Marie-Chantal av Grekland bör ha både avstått alkohol, rapporterar den svenska tidningen "Se OCH hörsel. Om du anser att tidning bör ha plats inte bara för att nästa dag igen fick gå tidigt för tidigt att fira födelsedagen av hennes far vara i Stockholm. Förmodligen Victoria har överraskat kungen med en söt hemlighet ...

2 comments:

Tove Kungsholmen said...

Jag har undrat skitlänge. Spekulationerna startade ju när hon nekade vin på Nobelfesten. Men då kan hon ju inte ha varit gravid för det borde väl ha synts nu?

Fortsättning följer...

annelie said...

Ja då borde det ha synts och offentliggjorts för ett tag sedan.. Väntar med spänning!