Tuesday, May 10, 2011

Snart 5 år!


Världens finaste Nils fyller fem år i helgen! Kan inte fatta var dessa fem år har tagit vägen, de har bara svischat förbi.

Det här är Nils 5 år:

Han är nästan alltid glad, snäll och hjälpsam. Han är väldigt intresserad av datorer och tv och skulle kunna sitta klistrad framför dessa apparater dygnet runt. Eftersom han inte får det så sitter han istället med näsan i en Bamsetidning 80% av sin vakna tid. Vi köper Bamsetidningar i parti och minut känns det som. Han läser helt flytande och har också börjat lära sig engelska, han får lektioner i det på dagis och sen läser han lite på engelska hemma också. Precis som sina föräldrar gillar han också kartor och flaggor. Siffror gillar han också, han övar på lättare tal både plus och minus.

Vad gillar han då inte?
Han fasar en del för 5-års kontrollen om några veckor eftersom den innebär en spruta... Han gillar inte heller att bada, få vatten i håret eller att äta grönsaker. Vi tragglar på med cyklingen och det går sådär, stödhjulen är ju borta iallafall. Han är inte särdeles intresserad av någon sport, första fotbollsträningen gick dock av stapeln idag. Han var taggad innan men när det blev skarpt läge (dvs. när han var vid fotbollsplanen) vägrade han vara med, då ville han bara kolla på de andra istället.

No comments: