Tuesday, March 10, 2009

Doktor x 3

I morse var vi på återbesök på Danderyds Sjukhus för att kolla Nisses rör i öronen. Allt såg bra ut, men det var ett helsike att ta sig dit i snöstorm med båda ungarna på bussen i rusningstrafiken. Efter doktorbesök tog jag Nisse till dagis.

Efter två timmar ringde dagis, för att berätta att Nisse ramlat och gjort sig illa i foten och att han sa att han inte kunde gå på den. Marcus hämtade upp honom, vi hade tur som fick en snabb tid hos doktorn på vårdcentralen. Där konstaterades att foten var rejält svullen och behövdes röntgas.

Marcus och Nisse for vidare till Astrid Lindgrens Sjukhus för röntgen och doktor nummer tre. Efter fyra-fem timmar var de hemma igen med en diagnos. Infraktion. Skelettet är visst inte färdigvuxet hos små barn och något har hoppat ur led på något vis. Inget att göra något åt, det läker av sig själv men det kan ta ett par dagar innan han vill/kan gå igen. Så de närmsta dagarna blir det mycket bära runt som gäller. Han sitter redan här och domderar "bär mig hit, bär mig dit".

No comments: